Overseas Express otvara novi distributivni centar u Rijeci

Overseas Express, vodeća tvrtka na tržištu paketne dostave u Hrvatskoj, otvara novi distributivni centar u Matuljima. Distributivni centar, veličine 1500 m2, investicija je vrijedna 3,5 milijuna eura i predstavlja rastući trend strateškog ulaganja i stvaranja novih radnih mjesta u regiji.

Zagreb, 20.2.2009. Overseas Express, vodeći hrvatski pružatelj usluga paketne distribucije u B2B segmentu, ponosno najavljuje otvaranje novog logističko - distributivnog i skladišnog centra u Matuljima, investiciju vrijednu 3,5 mil. eura. Novi, 1.500 m2 veliki distributivni centar je dizajniran i postavljen kao središnji HUB za ključne regije Rijeku, Kvarner i Istru, te će i dalje podržavati i ispunjavati visoke standarde usluge i kvalitete dostave u 24 sata na području regije.

Novi veliki logistički centar je smješten na 5.000 m2 površine te peterostruko povećava ukupne Overseas skladišne kapacitete omogućavajući kontinuirano zadovoljavanje potreba tržišta. Novi distributivni centar omogućit će i pružanje novih usluga skladištenja i usluga komisioniranja, neprestano ispunjavajući visoke standarde kvalitete. Objekt trenutno zapošljava oko 20 djelatnika a očekuje se otvaranje novih radnih mjesta u regiji.

„Novi centar odražava našu kontinuiranu predanost hrvatskom tržištu te pružanju usluga neusporedive kvalitete. Veselimo se što možemo bolje opsluživati naše klijente te neprestano udovoljavati njihovim rastućim potrebama„ komentirala je Tanja Rukavina, direktorica Overseas Express-a.

O Overseas Expressu:
Sa više od desetljeća iskustva i 38% tržišnog udjela, Overseas Express je vodeći pružatelj usluga paketne distribucije u Hrvatskoj u B2B segmentu. Tvrtka je osnovana 1993 godine te je od 1995. usmjerena na brzu dostavu paketa.
Godine 2003. Overseas Express postaje dio Austrijske pošte čiji segment brze dostave pošiljaka i paketa predstavlja trećinu ukupnih prihoda Grupe, dok ukupni prihod Grupe iznosi 2,3 milijarde eura. Nakon preuzimanja, Austrijske pošte kontinuirano ulažu u razvoj know-how-a i infrastrukture, omogućavajući Overseasu da osigura vodeću poziciju na Hrvatskom tržištu brze dostave paketa.

Više informacija o Overseas Expressu možete naći na stranicama www.overseas.hr.
Za dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na:

E-mail: communications@overseas.hr
Tel: 01/3454-777 ext 5
Faks: 01/3498-408

Odricanje od odgovornosti za objavljene podatke
Ova objava sadrži određene izjave koje se odnose na budućnost poslovanja Overseasa, a koje se mogu prepoznati po uporabi izraza koji označavaju budućnost, kao što su "će biti", "planirano", "očekivanja", "predviđanja" i slično, odnosno po izjavama o strategiji, planovima ili namjerama. U takve izjave spadaju i opisi novih usluga ili proizvoda čije se uvođenje očekuje ili je ih tvrtka već uvela, kao i očekivanje potražnje kupaca za tim uslugama ili proizvodima. Takve izjave odraz su trenutnih stavova tvrtke o budućim događajima i podložne su određenim rizicima, nesigurnostima i pretpostavkama. Mnogi čimbenici mogu uzrokovati da stvarni rezultati, učinci ili postignuća Overseasa budu znatno drugačiji od rezultata, učinaka ili postignuća koji su izraženi ili se naslućuju iz takvih izjava koje se odnose na budućnost.

Podaci o trgovačkom društvu
Trgovačko društvo Overseas Trade Co Ltd. d.o.o, Kovinska 20, 10090 Zagreb, upisano u Sudski registar trgovačkih društava RH pri Trgovačkom sudu u Zagrebu (MBS: 080470669) s temeljnim kapitalom od 75.000,00 kuna, uplaćenim u cijelosti, s jedinim članom društva Post International Beteiligungs GmbH, Austria, jedini član Uprave:Tanja Rukavina. Žiro račun: 2484008-1101879255 kod Raiffeisen Bank Austria d.d. Zagreb, Porezni broj 01761188.