Doznajte zašto je baš UPS najbolji izbor za dostavu kada kupujete putem interneta!

UPS ima najveću avio flotu među svim kurirskim službama na svijetu
UPS ima najveću avio flotu među svim kurirskim službama na svijetu

Odaberite UPS ukoliko kupujete putem interneta ili vam netko šalje paket iz inozemstva jer ste jedino na taj način sigurni da ćete paket dobiti u najkraćem roku i po najpovoljnijoj cijeni na tržištu.

Carinski postupak je jednostavan i najpovoljniji na tržištu

Čuli ste za priče da je carinski postupak kompliciran i da su se vašim prijateljima pojavili dodatni troškovi na koje nisu računali. Uz UPS se to ne događa zbog toga što smo za vas pripremili jednostavan vodič kojim u 2 minute možete doznati koliko točno iznose troškovi carinjenja. Osim što je obračun troškova potpuno transparentan uz UPS, ujedno je i najpovoljniji na tržištu.

UPS nudi najkraće rokove dostave

Rok dostave iz većine zemalja je 1 do 3 dana. Ukoliko Vas zanima točan rok dostave kontaktirajte Službu za korisnike. S UPS-om je cijeli svijet povezan s 1.800 dnevnih letova u preko 500 zrakopolova koji prevoze isključivo pakete. UPS ima najveću avionsku flotu među svjetskim kurirskim službama. Zbog toga rokovi dostave i jesu najkraći uz UPS.

Roba koju prevozi UPS je sigurna od oštećenja

Sa svakim paketom se rukuje s pažnjom. Svaki paket se preuzima otvoren, a samo UPS kuriri diljem svijeta savjetuju sve pošiljatelje kako da zapakiraju pakete kako bi bili sigurni za transport. Pravila za utovar, istovar, prijevoz i rukovanje paketima su izrazito detaljna i među najstrožijima na svijetu, a svaki se UPS djelatnik tih pravila treba pridržavati. Da je tome doista tako svjedoče i brojne nagrade koje je UPS primio. Pogledajte priopćenje o zadnjoj UTC nagradi.

 

Kontaktirajte Službu za korisnike za sva pitanja koja imate o UPS primanju paketa:

0800 33 66 33

01 3454 555

cs@overseas.hr