Overseas Express je sinonim za jednostavnost

U nastavku pročitajte što su naši kupci rekli o Overseas Express-u i zbog čega su zadovoljni s uslugom. Pozivamo vas da nam se i vi javite s pričom koju ćemo objaviti na ovom mjestu.

"Prodao sam fotoaparat putem interneta kupcu iz Daruvara i nisam znao kako da mu ga dostavim. Kupac nije htio platiti unaprijed, a ja sam mislio da je prodaja zbog toga propala. Međutim, prijatelj koji često prodaje putem interneta mi je spomenuo Overseas Express. Registrirao sam se na Overseas webu, naručio dostavljača da dođe po paket koji je već idući dan bio u Daruvaru. Paket sam poslao pouzećem, a novac sam dobio u roku jednog dana. Ne može biti jednostavnije"

- Josip H. (Rijeka)

"Iz Kaštela sam otišla u Zagreb u potrazi za poslom, a prijatelje ostavila za sobom. Kako bi me razveselili dok ne nađem posao, prijatelji su mi poslali poklon iznenađenja. Dobila sam email od Overseas Express-a da mi stiže paket, no nisam znala što je u njemu. Brinula sam da bi dostava mogla biti komplicirana. Overseas kurir je sutra bio na mojim vratima s dvije kutije. Jednu mi je poslala mama, a drugu prijatelji. Na brige sam zaboravila jer ih nije bilo, a mom veselju nije bilo kraja."

- Andrijana L. (Kaštel Štafilić)

"Moja obitelj proizvodi bermet i uglavnom ga prodajemo u okolici Samobora i u Zagrebu. Međutim, naš bermet je naručio jedan restoran iz Varaždina. Bilo nam je preskupo voziti za varaždin sa 6 boca pa smo ih odlučili poslati Overseas Express-om. Registrirali smo se na web stranici Overseas Express-a, zapakirali boce u paket i dobro ih obložili da se ne razbiju. Kurir je došao u roku od 2 sata od kada smo napravili online narudžbu, a paket je isporučen sljedeći dan u Varaždinu."

- Ines i Darko F. (Samobor)