brzo online slanje paketa

Brzo online slanje paketa

Paket možete poslati online naručivanjem prijevoza korištenjem opcije Slanje paketa na ovim web stranicama. Podaci koji su potrebni za slanje paketa su:

  • Adresni podaci primatelja pošiljke (ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj, mjesto i telefonki broj za kontakt)
  • Adresni podaci pošiljatelja pošiljke (ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj, mjesto i telefonki broj za kontakt) te eventualno Auro Domus poslovnica na kojeg se paket isporučuje
  • Podatke o dodatnim uslugama (npr. Iznos pouzeća/otkupnine, dodatne upute za dostavljača i slično)

Ukoliko paket šaljete iz Auro Domus poslovnice možete sami ispisati prijevoznicu na svom pisaču (printeru). Sve što je potrebno da paket pošaljete iz Auro Domus poslovnice je da unesete potpune adresne podake i ispišete prijevoznicu.

Ukoliko nemate pisač, prijevoz možete naručiti tako da u opciji Slanje paketa unesete svoj mobilni telefon na koji ćete dobiti SMS s kodom kojeg ćete prilikom predaje paketa predočiti djelatniku u Overseas Express Shopu. Prilikom naručivanja slanja paketa ne morate odlučiti iz kojeg Overseas Express Shopa šaljete paket, već paket možete odnijeti u Overseas Express Shop po vašem izboru. Dovoljno je da u Overseas Express Shopu pokažete kod kojeg ste primili putem SMS-a i djelatnik će za vas ispisati prijevoznicu.

Ukoliko paket šaljete s kućne adrese tako da dostavljač dolazi na Vašu adresu preuzeti paket, dovoljno je da unesete sve adresne podatke na stranici za Slanje paketa, i kuriru pokažete SMS ili email poruku koju ste dobili nakon što ste kreirali pošiljku.

Ne zaboravite! Ukoliko paket šaljete u Auro Domus poslovnicu, možete ga poslati samo u Overseas Express besplatnim kutijama, dok na kućnu adresu paket možete poslati i u svojoj ambalaži.

Pošalji paket

Savjetujemo!

Unesite telefonski broj i email adresu. Ukoliko Overseas Express treba kontaktirati ili pošiljatelja ili primatelja pošiljke radi lakše isporuke pošiljke, isporuka će teći značajno brže ukoliko ste prilikom naručivanja prijevoza putem ovih web stranica unijeli potpune adresne podatke.