Customer support Customer support
HR /   EN

Započinje novi projekt za titulu 'Kurira mjeseca' u svakom regionalnom Overseas centru!

Overseas Express konstantno ulaže u edukaciju svojih zaposlenika. Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, a profesionalnost i predanost radu omogućuje nam da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem tržištu. Naš novi projekt “Kurir mjeseca nagrađuje naše najbolje kurire!

Projekt traje od lipnja do prosinca 2022.godine, a podijeljen je u 5 regija Hrvatske. U navedenom periodu svaki mjesec nagradit ćemo 3 najbolja kurira u svakoj regiji, ali ih i dodatno motivirati.

U narednom periodu održat ćemo edukacije u našim dostavnim centrima te zaposlenicima prezentirati projekt „Kurir mjeseca“. Naši kuriri su naša veza s klijentima te nam je osim brze i sigurne isporuke odnos s klijentima iznimno bitan. Naši zaposlenici u Overseas Expressu i naše vrijednosti su ono što nas čini vodećim pružateljem dostavnih i logističkih usluga na tržištu.

alt is not defined
Express One Slovenia

Za sve medijske upite i informacije obratite se našoj službi za odnose s javnošću. Na vaše upite ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Kontakt za medije: marketing@overseas.hr

alt is not defined alt is not defined alt is not defined

Overseas Express poslovnice u Hrvatskoj

Osim regionalnih poslovnica, naša skladišta nalaze se u Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Virovitici, Kutini, Sisku, Krapini, Sesvetama, Karlovcu, Gospiću, Šibeniku, Metkoviću i Dubrovniku.
Ako Vam je potrebna naša usluga na navedenim lokacijama skladišta, obratite se Službi za korisnike za detalje. 

Overseas poslovnice
overseas express mapa lokacije