Novo: Dostava u OEX shopove

Jeste li znali da pakete od sad možete slati i preuzimati u Overseas Express Shopovima? Odaberite lokaciju koja vam najviše odgovara među 160 shopova diljem Hrvatske!

Slanje i preuzimanje pošiljaka postalo je još fleksibilnije: od sad svoje pakete možete slati u više od 160 Overseas Express shopova gdje ih primatelj može preuzeti u vrijeme koje mu najviše odgovara. 

Overseas Express shop možete pronaći u bilo kojoj Auro Domus poslovnici u Hrvatskoj. Specijalizirana institucija Auro Domus zasigurno vam je poznata od ranije zbog usluga otkupa zlata i srebra, a novost u ponudi su usluge slanja i preuzimanja Overseas Express pošiljaka na jednak način kao što je to bilo i do sad - brzo, jednostavno i sigurno. Jednom kad paket stigne, primatelj će dobiti SMS poruku s adresom Overseas Express Shopa na kojem može preuzeti paket.

Koristeći uslugu Track & Trace i vi možete preusmjeriti paket na Overseas Express shop, čak i ako vam je pošiljatelj paket poslao na kućnu adresu. Jednostavno unesite broj pošiljke u Track & Trace, odaberite najbliži shop te paket preuzmite u željeno vrijeme. 

Ne znate gdje se nalazi najbliži Overseas Express Shop? Provjerite klikom na lokator Overseas Express Shopova