Cjelokupna ponuda usluga za poslovne korisnike na jednom mjestu

Centralno skladište u Hrvatskom Leskovcu najsuvremenije je u ovom dijelu Europe
Centralno skladište u Hrvatskom Leskovcu najsuvremenije je u ovom dijelu Europe

Overseas Express  svojim kupcima nudi dostavu paleta i paketa u Hrvatskoj i međunarodnu dostavu ekspresnih paketnih pošiljaka u preko 200 zemalja svijeta i dostavu cestovnim putem u međunarodnom prometu. Ponuda dodatnih usluga za ekspresne paketne i za paletizirane pošiljke prilagođena je svakom korisniku. U nastavku možete provjerite koje vam sve usluge nudi Overseas Express

Pregledajte cjelokupnu ponudu usluga:

Dostava ekspresnih paketnih pošiljaka i paletiziranih pošiljaka u domaćem prometu

Usluge carinskog zastupanja

 

 

 

Usluge u domaćem prometu

Usluge Dostava paketa Dostava paleta
Dostava do kraja radnog dana + +
Dostava do 8:30 + -
Dostava do 10:30 + -
Dostava subotom + +
Dostava s pouzećem (otkupninom) + +
Dostava s povratom ovjerenog dokumenta + +
Dodatno osiguranje pošiljke + +
Email obavijest + +
SMS obavijesti + +

Rokovi dostave u domaćem prometu

Ekspresne paketne pošiljke se dostavljaju u roku od 1 radnog dana u cijeloj Hrvatskoj, osim u onim mjestima u kojima postoji poseban raspored dostave.

Paletizirane pošiljke se dostavljaju u roku 1-2 radna dana u cijeloj Hrvatskoj, osim u onim mjestima u kojima postoji poseban raspored dostave.

Važno! Dostava paketa i paleta nije moguća na svim otocima. Možete provjeriti koja su to mjesta.

Dopunske usluge u domaćem prometu

 

Dostava s pouzećem (otkupninom)

Primatelj plaća dostavljaču Overseas Express pouzeće koje navedete na paketu. Kako biste koristili ovu uslugu, morate se registrirati u Internet Shipping.

Doplata za ovu uslugu iznosi 5,60 + PDV (7,00 kn) fiksno, odnosno bez obzira na iznos pouzeća (otkupnine) na cijenu navedenu u cjeniku za paketne pošiljke i cjeniku za paletizirane pošiljke.

Dostava idući radni dan do 8:30 i 10:30 

Uključuje isporuku idući radni dan najkasnije do 8:30 sati ili 10:30 sati od preuzimanja. Bilo koja od ove dvije usluge može se kombinirati s bilo kojom drugom uslugom.

Doplata za dostavu do 8:30 iznosi 50%, a za dostavu do 10:30 iznosi 30% na osnovnu cijenu navedenu u cjeniku za paketne pošiljke.

Važno! Dostava do 8:30 i dostava 10:30 dosutpne su samo u određena mjesta u Hrvatskoj. Možete provjeriti koja su to mjesta u rasporedu vožnje. Dostava do 8:30 i do 10:30 nije moguća za paletizirane pošiljke.

Dostava subotom

Za pakete koje predate dostavljaču u petak, možete zatražiti dostavu subotom, a nadoplata za ovu uslugu iznosi 50% na osnovnu cijenu navedenu u cjeniku za paketne pošiljke i cjeniku za paletizirane pošiljke.

Važno! Dostava subotom dostupna je samo u određena mjesta u Hrvatskoj. Možete provjeriti koja su to mjesta u rasporedu vožnje.

Dostava s povratom ovjerenog dokumenta

Koristite ovu uslugu ukoliko uz paket želite dodati dokument kojeg prilikom isporuke pošiljke primatelj treba potpisati, a kojeg Vam Overseas Express vraća na adresu s koje ste poslali paket. Kako biste koristili ovu uslugu, morate se registrirati u Internet Shipping.

Doplata za ovu uslugu iznosi 12,00 kuna + PDV (15,00 kuna) na cijenu dostave navedenu u cjeniku za paketne pošiljke i cjeniku za paletizirane pošiljke..

 

Email obavijest

Koristite ovu uslugu ukoliko želite obavijestiti Vašeg primatelja o prispijeću pošiljke putem email-a. Označite ovu uslugu u Internet Shipping aplikaciji prilikom kreiranja pošiljke i pružite Vašem primatelju informaciju o datumu i adresi dostave te mogućnost odgode isporuke ili izmjene adrese putem linka iz iste obavijesti.

Usluga email obavijesti je nenaplatna.


 

SMS obavijest

Koristite ovu uslugu ukoliko želite obavijestiti Vašeg primatelja o prispijeću pošiljke SMS-om. Označite SMS uslugu u Internet Shipping aplikaciji prilikom kreiranja pošiljke i pružite Vašem primatelju informaciju o datumu dostave te mogućnost odgode isporuke putem SMS-a.

Doplata za ovu uslugu iznosi 2,00 kn + PDV po pošiljci te uključuje do 4 poslana najavna SMS-a.

 

Usluge u međunarodnom prometu

 

Carinsko posredovanje

Overseas Express nudi usluge carinskog posredovanja za svoje korisnike. Detalje pogledajte ovdje.