Kako se zaposliti u Overseas Express-u?

Overseas Express je pouzdan poslodavac
Overseas Express je pouzdan poslodavac

Oglase za radna mjesta u Overseas Express obavljuje na ovom mjestu i na portalima namjenjenim oglasima za posao.

Provjerite povremeno ovu stranicu i pregledajte ima li objavljen kakav oglas za posao.

Pretplatite se i na naš newsletter putem kojeg se dostavljaju informacije o otvorenim oglasima.

Zaposlenje na poslovima dostavljača i skladišnih radnika

Ukoliko ste zainteresirani za zaposlenje u Overseas Express-u na radnom mjestu dostavljača ili skladišnog radnika tada nas možete kontaktirati putem emaila. Na email adresu posao@overseas.hr nam pošaljite:

 • molbu za zaposlenje - u molbi navedite sve svoje kontakt podatke, stručnu spremu, navedite zbog čega biste baš vi trebali biti zaposleni na tom radnom mjestu. Napišite u kojim gradovima vam odgovara posao. Gradove u kojima se nalazi Overseas Express provjeri ovdje.
 • životopis - u životopisu navedite sva radna mjesta na kojima ste radili, a ukoliko ste radili na dostavljačim poslovima, detaljno opišite koja su bila vaša zadušenja te na kojem ste konkretno području radili, navedite i kategorije motornih vozila za koje imate vozačku dozvolu

Članovi Overseas Express tima zaduženi za zapošljavanje na poslovima dostavljača i skladištara će vas konaktirati putem emaila ili telefonski ukoliko će biti potrebe za osobnom vašeg profila.

Zaposlenje na ostalim radnim mjestima

 • Ukoliko ste zainteresirani za zaposlenje u Overseas Express-u na ostalim radnim mjestima također nas možete kontaktirati putem emaila. Na email adresu posao@overseas.hr nam pošaljite:

 • molbu za zaposlenje - u molbi navedite sve svoje kontakt podatke, stručnu spremu te napišite zbog čega želite raditi baš u Overseas Express-u. U molbi napišite u kojim gradovima Vam odgovara posao. Gradove u kojima se nalazi Overseas Express provjeri ovdje.
 • životopis - u životopisu navedite sva relevantna radna mjesta na kojima ste radili i detaljno opišite zadatke koje ste izvršavali na radnom mjestu

Članovi Overseas Express tima zaduženi za zapošljavanje će vas konaktirati putem emaila ili telefonski ukoliko će biti potrebe za osobnom vašeg profila.

Kvaliteta dostave

 • 12 tra
  96,5%
 • 09 tra
  96,8%
 • 08 tra
  96,5%

Dostupnost službe za korisnike

 • 13.4.2021.
  98,6%
Na dan 13.4.2021. Saznaj više